PS-Kamerfractieleider Ahmed Laaouej
Volledig scherm
PS-Kamerfractieleider Ahmed Laaouej © BELGA

Franstalige oppositie niet geneigd minderheidskabinet te steunen: “Er worden vuile spelletjes gespeeld”

De Franstalige oppositiepartijn zijn niet geneigd de nieuwe minderheidsregering-Michel te depanneren. Dat blijkt uit hun reacties op het vertrek van de N-VA uit de regering.

12 reacties

  • Nicole Gloden

    5 jaar geleden
    Wat heeft dit allemaal nog met democratie te makrn eigenlijk? Wij hebben voor NVA gestemd en NVA moet in de regering vertehenwooridgd zijn. Punt. Uit.
  • Lore Kluwer

    5 jaar geleden
    We mogen hopen dat de N-VA ook niet zal depanneren! Buitengesmeten is buitengesmeten. Dat de Marrakechcoalitie haar plan trekt met de begroting en sociaaleconomische dossiers.
  • WAISME DAT

    5 jaar geleden
    En er zelf gretig aan meegedaan vorige donderdag.
  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    De boomerang is al aan de terugkeer begonnen en zal Michel vol in zijn smoel treffen. Wat een klucht. Dat diene Pipo dat niet door had. De oppositie heeft enkel meegestemd om NVA buiten te krijgen. En nu willen ze de regering Michel 2 zo snel mogelijk zien vallen.
  • johan vankeirs

    5 jaar geleden
    Het pact werd gebruikt om de N-va buiten strijd te zetten. Dit is overduidelijk opgezet spel door alle partijen, oppositie inbegrepen.Laat de verkiezingen maar komen.Dan zullen ze de stem van de bevolking niet meer naast zich kunnen neerleggen,en de grote beloftes zullen niet meer aanslaan.