Maggie De Block neemt Asiel en Migratie over van Theo Francken.
Volledig scherm
Maggie De Block neemt Asiel en Migratie over van Theo Francken. © REUTERS

Zo worden bevoegdheden van N-VA-ministers verdeeld, Maggie De Block neemt Asiel en Migratie over

Het ontslag van de N-VA-ministers brengt een hele stoelendans op gang. De posten van de N-VA-ministers worden verdeeld onder de drie partijen die nog in regering zitten. Staatssecretarissen Pieter De Crem (CD&V) en Philippe De Backer (Open VLD) worden gepromoveerd tot minister.   Alexander De Croo wordt minister van Financiën, Pieter De Crem (CD&V) wordt minister van Binnenlandse Zaken en Maggie De Block (Open Vld) wordt bevoegd voor Asiel en Migratie.

32 reacties

  • Patrick De backer

    5 jaar geleden
    DE Block... toonbeeld van een verliezende politica, zonder idee van de zaken waar ze verantwoordelijk voor is. Perfect voor migratie dus
  • Wim Verjoosen

    5 jaar geleden
    Maggie De Vetblok zal er weer wat van maken: deuren open en de anderen mogen betalen.
  • Natalie Hamilton

    5 jaar geleden
    En Dierenwelzijn? Of is dit geen prioriteit meer en wordt al het harde werk en vooruitgang teniet gedaan?
  • Lore Kluwer

    5 jaar geleden
    Ik tref vandaag een departement in chaos aan, zei Maggy zondag. Tiens, ik wist niet dat de ambtenaren op zondag werken. Of was het een eerste leugentje om bestwil? Straf dat politici ongestraft mogen liegen in de pers.
  • Mark Devos

    5 jaar geleden
    ze kan die vrouw met haar kind bij haar thuis opnemen dat zou pas ne stunt zijn ..ze heeft het in haar interview wel 5x herhaald ..waar wacht ze op om het goede voorbeeld te geven ....onozel kieken ...ze gaat de wereld is verbeteren zenne ..