De Franse minister van Buitenlandse Zaken Jean-Yves Le Drian wil dat de de Amerikaanse president Trump zich niet bemoeit met het binnenlands beleid van Frankrijk.
Volledig scherm
De Franse minister van Buitenlandse Zaken Jean-Yves Le Drian wil dat de de Amerikaanse president Trump zich niet bemoeit met het binnenlands beleid van Frankrijk. © AP, Photo News

Frankrijk hoeft bemoeienissen van Trump niet na zijn “Wij willen Trump”-tweet

Parijs wil dat de Amerikaanse president Donald Trump zich niet mengt in het binnenlands beleid van Frankrijk. Dat heeft minister van Buitenlandse Zaken Jean-Yves Le Drian vandaag gezegd.

15 reacties

  • Ludovic De Beuckeleer

    5 jaar geleden
    Macron zal zijn best moeten doen want die beweging zal niet meer content zijn enkel met zijn ontslag zullen ze tevreden zijn.
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Zonder Amerika was Frankrijk nu een Duitse provincie of hebben ze dat misschien vergeten?
  • Foexie

    5 jaar geleden
    Trump is zo goed bezig ja dat diesel daar op 1 jaar ook 15 tot 20% duurder is geworden. Net zoals alle olieprodukten al veel duurder geworden zijn. Ben benieuwd hoelang het daar gaat duren eer de bom barst.
  • Dana Manevska

    5 jaar geleden
    ze hebben een bankier gekozen uit een rijke familie, wat hadden ze dan verwacht van zijn beleid...
  • Michael Aerts

    5 jaar geleden
    Leuk boek om te lezen "The presidential twitter library". Alle tweets van Trump verzameld in één boek. Niets te ontkennen, niets te bewijzen. De pure bagger van een narcist eerste klas. Ik ben de beste, de rest is sh... De laatste ivm Sessions en Tillerson ea staan er niet in maar ik neem aan dat er een part 2 komt. Lezen Trumpies, ik ben benieuwd naar de ontkenningen.