Reporters/RV - Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Reporters/RV - Fotomontage HLN

Thomas Markle probeert contact met dochter Meghan via de pers af te dwingen: “Ik heb haar gesmeekt om de telefoon op te nemen”

RoyaltyThomas Markle, de vader van hertogin Meghan Markle, probeert opnieuw contact met zijn dochter via de pers af te dwingen. In de Daily Mail vertelt hij hoe moeilijk het is om te communiceren met Meghan en prins Harry. “Ze hebben een muur van stilte rond hen opgetrokken.”

10 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Dit heet stalking! Die vader zou zijn dochter beter een beetje ruimte gunnen en laten nadenken over hun relatie! Kinderen zijn niet verplicht om heel hun leven bij hun ouders te blijven, soms gebeuren er bepaalde zaken die je niet kan vergeten of vergeven (zelfs niet tegenover je eigen familie). Ze zouden die man beter eens een tijdje opsluiten met zijn stalkgedrag en zijn verhaaltjes tegenover de pers!
  • Patrizia Drowaert

    5 jaar geleden
    Ze zou beter wat respect hebben voor haar vader. Vrienden kan je kiezen maar je ouders niet.als haar kinderen later ook zo zijn ben ik benieuwd of ze dat leuk zullen vinden.
  • Patrick Rasschaert

    5 jaar geleden
    Denk niet dat dit de juist manier is. Hij is al vanaf het huwelijk bezig alles wat zijn dochter maar kan raken in de pers te gooien en stop niet met vuil te spuwen. Vrees dat hij zijn dochter verder van zich afzet met zijn houding.
  • willy zachel

    5 jaar geleden
    Dat is echt een,bloedzuiger die vent hij probeerd op alle mogelijke manieren munt te slagen uit zijn dochter die hij eigenlijk niet kent want hij was al jaren lang gescheiden van haar moeder en woonde zelfs niet meer in Amerika ! De halfzuster is even erg Gewoon dood zwijgen die bloedzuigers en negeren alsof ze niet bestaan .
  • Edwine Van der Hoeven

    5 jaar geleden
    Waarom brengt de vader die familiekwesties steeds in de pers ?