MrDeadMoth tijdens zijn gamesessie.
Volledig scherm
MrDeadMoth tijdens zijn gamesessie. © RV

Fortnite-gamer op heterdaad betrapt wanneer hij vrouw slaat tijdens livestream

Een 26-jarige gamer uit Sydney werd gearresteerd nadat enkele fans hoorden hoe hij zijn partner sloeg tijdens een live uitzending van een potje Fortnite. De gamer, die online bekendstaat als MrDeadMoth, werd later weer vrijgelaten, maar moet deze donderdag voor de rechter verschijnen.

10 reacties

  • Hanne Koek

    5 jaar geleden
    Ik herken dit zo enorm hard met mijn vriend. Elke avond als ik mijn best doe om vers te koken en hem zelfs op tijd vermeld dat het eten over een kwartiertje klaar is dan is het op het moment dat het op tafel sta hij net in het midden van een spelletje. (Duurt gemiddeld 45 minuten) met als resultaat eet ik elke avond alleen! Alleen slaagt mijn vriend mij niet en ik zit niet naast zen kop te zeuren en met dinges te gooien.. het is gewoon zielig tegenwoordig met die online games.
  • Chi Fung Liu

    5 jaar geleden
    pfff wat een reactie mensen. heb je niet duidelijk gehoord dat ze al een uur heeft zitten vragen of hij zijn eten wou komen nuttigen. Kerel heeft duidelijk een ernstige verslaving en dat kan bij deze vrouw waarschijnlijk onhoudbaar zijn geworden. Moet geen genie zijn om te beseffen dat vrouw opgezadeld is met veel s**t en alleen staat voor twee kinderen
  • Yvan Lissens

    5 jaar geleden
    Een explosieve relatie. Voor de kinderen zou het beter zijn dat die ouders uit elkaar gaan.
  • Jenten Janssens

    5 jaar geleden
    Waarom gooit die vrouw eerst met projectielen , uiteraard loopt dit verkeerd af als die jongens een kort lontje heeft , maar Idd een vrouw slaag je niet
  • chelle db

    5 jaar geleden
    Waarom het zelf zoeken door hem te bekogelen?? Als je wéét dat ie een korte lont heeft doe je alles om dat te vermijden en nog het beste door bij hem weg te gaan. Maar nee, uitdagen en dan klappen krijgen en dan het slachtoffer spelen... En die gast moeten ze opsluiten want mishandeling is altijd strafbaar, simpel.