Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Cristiano Ronaldo nodigt Lionel Messi uit om hem te volgen naar de Serie A: “Accepteer de uitdaging”

Buitenlands voetbalCristiano Ronaldo nam deze zomer afscheid van de Primera Division en als het van de Portugees afhangt, volgt Lionel Messi hem straks naar de Serie A. In een interview met de Gazzetta dello Sport verstuurde de speler van Juventus alvast een uitnodiging naar zijn generatiegenoot. “Ik zou graag willen dat hij op een dag naar Italië zou komen”, klonk het.

12 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Mensen die zegen dat Messi buiten Barcelona niets zal presteren, kletsen echt uit nek. Hebben werkelijk geen "verstand van voetbal". Messi vernederde ieder Europese topclubs tijdens de Champions League. Manchester United, Juventus, Chelsea, Bayern Munchen etc..etc...en vaak met een inviduele actie. En waarom zou Messi uit Barcelona vertrekken, geen enkele topclub kan hem betalen, en Barcelona is al een echte topclub.
  • Bernard Hubert

    5 jaar geleden
    messi durft barcelona niet verlaten omdat messi niet kan presteren buiten barcelona. Echte toppers presteren overal en Cristiano Ronaldo heeft bewezen een echte topper te zijn door in de portugese, engelse, spaanse. italiaanse competitie en internationaal voor Portugal de beste speler te zijn. messi zou de premier league en italiaanse competitie niet aankunnen want daar zou ze gewoon geen binnentikkers en strafschoppen voorgeschoteld krijgen door de ploegmaats.
  • Alexander Van Tricht

    5 jaar geleden
    Ik bestempel mezelf als een Messi fan, ik vind het vrij kinderachtig van Mr. Ronaldo om iemand te laten volgen naar een andere competitie ,om de vraag ; ' wie is de beste ? 'nog wat langer 'in leven te houden 'Mr. Ronaldo, jij bent de beste, maar NIET in Spanje. Mvg Van Tricht Alexander
  • Pieterjan Labath

    5 jaar geleden
    Ik snap die discussie niet rond Messi en Ronaldo. Dat zijn toch 2 heel verschillende spelers,of ben ik mis? De ene met een lichaam en fysiek ,de ander op intelligentie en vernuft,maar allebei wereldtoppers.
  • Jefke Vermeulen

    5 jaar geleden
    Elke keer weer dezelfde zever. Messi gaat gewoon de geschiedenisboeken in als (één van de) grootste speler ooit. Boven Ronaldo. Naar Juventus gaan is makkelijk. Die zouden dit jaar ook kampioen spelen, met of zonder Ronaldo.