BELGA
Volledig scherm
© BELGA

FT België (10/12). Geschorste Poulain niet inzetbaar tegen KV Kortrijk, zomeraankoop Luan Peres mag al vertrekken - “Partizan wil Obradovic”

10 reacties

  • Marc Ledure

    5 jaar geleden
    Paul Van den Bruel , Dat klopt wat u zegt, Maar gaat u zijn systeem veranderen ??? Ik heb al duizend maal gezegd als hij dat systeem blijft aanhouden gaan we er nog veel binnen krijgen. Met 3 langs acht NEEN , al de ploeg in eerste kennen zijn opstelling en ze zijn er gebaseerd. Ne 4 -4 -2 of 4-3-3 en de flanken wisselbaar. Dan de flank de flanken wisselen van kant dat zien we ook niet meer.
  • Marc Ledure

    5 jaar geleden
    Paul Van den Bruel !!! Dat is een moeilijke vraag. Wat ik al een afvraag ! Waarom hij altijd met 3 langs achter wil spelen al de ploeg kennen zijn tac tic van Leko. Mijn gedacht was een 4-3-3 of 4-4-2 een flanken die kunnen wisselen , Maar dat zien we niet meer.
  • Paul Van den Bruel

    5 jaar geleden
    Dat Poulain geschorst is vind ik geen groot verlies, maar a.u.b Leko past uw systeem aan met Schrijvers te laten spelen en laat Decarli met de wintermercado vertrekken en laat uw beste spelers tegen Madrid op de bank beginnen en ga voluit voor winst tegen KV Kortrijk. Zodanig komt uw zetel niet in gevaar, want tegen Waasland-Beveren heeft u uw opstelling van de spelers verkeerd ingeschat.
  • Allard Emile

    5 jaar geleden
    Dirk Daems, blijf maar dromen man wat zouden klassespelers in de Jupiler league komen zoeken? There is no money in Belgie om die aan te trekken.
  • Guido De Wolf

    5 jaar geleden
    Enkele weken terug kreeg Bolat geel en strafschop tegen voor een moedwillige vuistslag. Nu krijgt Paulain geel en strafschop tegen (terecht). Nu komt de VAR wel tussen met rood als resultaat. Wat is de ergste fout? De ene keer wel en de andere keer niet. Afschaffen die handel.