Miranda Ulens.
Volledig scherm
Miranda Ulens. © Photo News

Topvrouw ABVV: "Michel II is cafetaria-regering”

binnenlandDe socialistische vakbond heeft geen goed woord over voor de nieuwe regering Michel II. Het blijft een regering van "sociale afbraak ten dienste van de werkgevers, die met klem de voortzetting van haar antisociale beleid eisen", aldus de vakbond.

8 reacties

  • jan kop

    5 jaar geleden
    Een minderheidsregering mag niet regeren,hoe kan dit?
  • William Bonny

    5 jaar geleden
    De nep regering Michel II moet zo rap mogelijk vallen. Liefst voor ze onherstelbare schade aan België heeft aangericht.
  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    Een van de betere artikels dat ik al gelezen heb se, eindelijk iemand dat objectief is en weet waar ze over praat. De regering moest ontbonden worden zo simpel is het. Hoe kan je een regering hebben waar 3/4 van de kiezers niet achter staat...
  • Roger Duyssens

    5 jaar geleden
    Dit is nog de sociale strijd van 100 jaar geleden toen ging alles tussen werkgevers en werknemers alles is zo grondig geëvolueerd dat er nog andere dingen meespelen. Concurrentiekracht en het rendement van kapittaal zijn nu factoren waar je rekening mee moet houden. De problemen die er nu zijn, zijn ook te wijten aan het feit dat de syndicaten met deze factoren nooit rekening hebben willen houden en blijkbaar nog niet inzien dat men daar rekening mee moet houden.
  • Willy van craen

    5 jaar geleden
    Moet ABVV niet gaan staken omdat de NVA uit de regering is gestapt.Al een paar weken geleden maar dat is normaal omdat het te koud is.