“We’re in a nasty mess, my precious”, luidt de titel van het filmpje. Oftewel: “We zijn in een smerige puinhoop beland, lieverd.”
Volledig scherm
“We’re in a nasty mess, my precious”, luidt de titel van het filmpje. Oftewel: “We zijn in een smerige puinhoop beland, lieverd.” © YouTube

“We’re in a nasty mess, my precious!”: Gollem uit ‘Lord of the Rings’ imiteert op onnavolgbare wijze Theresa May

BizarWat als Gollem uit ‘Lord of the Rings’ Theresa May zou imiteren? Het resultaat is alvast om duimen en vingers van af te likken...

4 reacties

  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    Dit is geweldig
  • Timmie Smet

    5 jaar geleden
    Mooi gedaan, maar de Britten hebben gekozen. Hierover alsnog een 2e referendum organiseren is (1) een precedent voor toekomstige issues en (2) niets anders zeggen dan 'oei, laten we toch maar blijven'. Nee, men heft beslist, blijf bij je besluit!
  • johan vermeersch

    5 jaar geleden
    Er zijn er veel die haar afbreken maar weinigen die opstaan om zelf verantwoordelijkheid te nemen, hoeveel jobs staan er op de tocht? welke financiele lijken a la lehmann brothers kunnen er nog uit de kast vallen?
  • Juliaan Van Reeth

    5 jaar geleden
    Schitterend! Britse acteurs zijn nog altijd de beste. GB heeft dan ook een rijke traditie die nog steeds in ere wordt gehouden. Overal in GB, zelfs in de kleinste dorpen zijn er theatergezelschappen, die met hart en ziel toneelspelen. Shakespeare kan trots zijn op zijn landgenoten. Break a leg!, zou hij nu zeggen.