VISTA!
Volledig scherm
© VISTA!

VISTA! over haperende motor Club Brugge: “Als het nog geen echte crisis is, dan druppelt het op z’n minst toch binnen in Jan Breydel”

VISTA!In onze voetbalwebcast VISTA!, met Kortrijk-kapitein Hannes Van der Bruggen als centrale gast, ging het naast de opmars van de ploeg van Yves Vanderhaeghe onder andere ook over Club Brugge, dat na verlies vrijdag in Beveren morgen thuis tegen Atlético Madrid Champions League speelt. “Club heeft een echt probleem”, stelt Marc Degryse, analist van Het Laatste Nieuws.

7 reacties

  • Leon Mertens

    5 jaar geleden
    Leko stelt Mitrovic niet op Rafaelov moest weg Decarli wordt opgesteld waarmee is hij bezig ? Zowel RSCA als Standard en Brugge zij soms zeer zwak ,hopelijk profiteren daar nu eens van ?Maar deze vervalste kompetitie begint maar met de Po ,de mercato komt eraan en dan komen die ploegen met nieuwe spelers terug .Wat gaat Genk doen met hun talent ...verkopen zeker !
  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    als club geen flankspelers heeft, dan moet het op een ander systeem overschakelen. Il vind dat Leko soms verkeerd zijn spelers posisioneert in heel het elftal. desnoods puur resultaatvoetbal spelen, tot al de geblesseerden terugkeren.Maar als club nog de drie matchen dit jaar blijft punten verspelen, kunnen ze nog in slechte papieren komen voor PO 1.verliezen tegen zulte-waregem en beveren-waas is een teken dat er iets seriieus mis is.bestuur moet gauw ingrijpen.
  • an vercruysse

    5 jaar geleden
    Marc,je voelt toch ook dat de ploeg,en vooral die jonge gasten,aant groeien is...laat de jonge gasten staan,met een paar gerichte aankopen in januari(2 goeie,ervaren spelers) en volgens mij kan rsca dan nog de verrassing worden. jullie spreken van gelatenheid van de supporters;volgens mijn aanvoelen is er meer geduld bij ons,de echte supporters,voor de jeugd. wij zien ook wel dat er veel talent is,alleen nog dat tikkeltje maturiteit en geluk
  • Pieterjan Labath

    5 jaar geleden
    In Brugge is het geen crisis omdat we 10 jaar zonder prijs gespeeld hebben,en toch zat het stadion vol met echte supporters die de ploeg steunen,als ze winnen of verliezen. To support ,weet je wel.... Zelfs als we geen kampioen spelen zullen we achter de Club blijven staan!
  • Guy Bevers

    5 jaar geleden
    Brugge crisis ? Bij Anderlecht zeker ; europees uitgeschakeld en amper punten pakken de laatste matchen !