© Geert Van de Velde

Bart Peeters voegt derde én vierde show toe aan verjaardagsconcerten Lotto Arena

Bart Peeters voegt een extra datum toe aan zijn ‘Deluxe’-shows, ter gelegenheid van zijn 60ste verjaardag. Zowel op 26, 27, 29 als 30 november staat hij in de Lotto Arena.

inke

Bart Peeters kondigde eind vorige maand aan dat hij twee grote concerten zou geven in de Lotto Arena voor zijn 60ste verjaardag, op 29 en 30 november 2019. Ondertussen is daar een derde (27/11), en vandaag zelfs een vierde show bijgekomen.

© rr

“Vanwege de enorme vraag naar tickets op basis van de wachtlijst is zonet beslist om ook een vierde datum toe te voegen”, laat organisator PSE Belgium weten. Ook op dinsdag 26 november 2019 zal Peeters optreden in de Lotto Arena.

De ticketverkoop voor dit extra concert start op woensdag 12 december om 10u via Tele Ticket Service. Wie al ingeschreven was op de wachtlijst, heeft normaal gezien een mail ontvangen van de organisatie.

De ‘Deluxe’-show in de Lotto Arena wordt er een waarbij Peeters zijn grote successen zal brengen. Bart brengt naar goede gewoonte zijn groep ‘De ideale mannen’ mee, en er komen ook enkele gasten meedoen op het feestje.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER