Angela Merkel.
Volledig scherm
Angela Merkel. © REUTERS

Merkel looft pact als "mijlpaal" in aanpak migratievraagstuk

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft het in het Marokkaanse Marrakesh aangenomen VN-migratiepact omschreven als een "mijlpaal" in het ontwikkelen van een internationale aanpak voor migratie. 

21 reacties

  • lieve vanderstraeten

    5 jaar geleden
    uw geheugen is wel erg kort merckel, de door onze strot geduwde migratie van 4 jaar terug is nefast voor de europeanen, niet voor u madame, gij zult er gene last van hebben, geld genoeg en waarschijnlijk nog een buitenverblijf ver van Europa waar ge uw wel verdiende pensioen kunt vieren terwijl wij hier tenonder gaan.
  • diane roelant

    5 jaar geleden
    Er zijn hier nog geen werklozen genoeg ,dat ze eens beginnen met die een opleiding te geven en aan het werk te zetten.Alle Europese landen zitten vol met werklozen en ze gaan er nog wat halen in de rest van de wereld,begrijpen wie begrijpen kan
  • lucien Noreilde

    5 jaar geleden
    de laatste klimaat ramp " voorsprong door techniek is haar ontgaan in Amerika miljarden boete , Peeters tussen komst bezorgde ons de factuur .
  • sylvia nuyts

    5 jaar geleden
    Merkel heb je nog niet genoeg geleerd sinds je de deuren hebt open gedaan. Verkrachtingen overvallen enz door illegalen Hoeveel moet het Duitse volk nog slikken?
  • Marina Martens

    5 jaar geleden
    Toch raar he, de landen waar de mensen wegvluchten, zitten in dat vn pact. Die landen steunen dat vn pact!!! Maar!!!!!! Waarom vluchten die mensen dan uit die landen. En Merkel? De oprichtster van de migratiestroom, ze kan het niet meer aan en verlaat het zinkend schip. Een kapitein moet toch tot allerlaatst blijven, of niet? Maar of ze daar de moed toe heeft.........