Otto-Jan Ham en ‘Hotel Römantiek’-productielid Anneleen Gybels kwamen de prijs voor hun programma afhalen. Co-presentatoren Frances Lefebure en Sven De Leijer waren niet aanwezig.
Volledig scherm
Otto-Jan Ham en ‘Hotel Römantiek’-productielid Anneleen Gybels kwamen de prijs voor hun programma afhalen. Co-presentatoren Frances Lefebure en Sven De Leijer waren niet aanwezig. © Joel Hoylaerts / Photonews

Vlaamse Televisie Sterren in mineur: zelfs winnaars komen niet opdagen

TVDe Vlaamse Televisie Academie maakte voor de elfde keer de winnaars bekend van de Vlaamse Televisie Sterren. Wat ooit de meest prestigieuze Vlaamse tv-show was, is vervallen tot een klein gastcollege waarvoor zelfs de winnaars niet komen opdagen. 

6 reacties

  • Etienne Durinck

    5 jaar geleden
    Die Vlaamse TV ? Hoeveel uren van de zendtijd neemt de politieke wereld hiervan in beslag ? 80 % ? U wil daar naar kijken ? Goed. Maar ik bedank hiervoor.
  • Lore Kluwer

    5 jaar geleden
    Het moet niet altijd een kleedje zijn. Ze ziet er goed uit in haar trainingspak!
  • Theo Van Hoof

    5 jaar geleden
    Is toch allemaal opgeklopte brol.
  • Harold Boone

    5 jaar geleden
    Gewoon in trainingspak, geen grootsdoenerij. Zalig!
  • Peter De Baets

    5 jaar geleden
    Vlaamse tv is dan ook serieus op de terugweg. De kijkcijfers gaan flink achteruit... vroeger haalde Tom Lenaerts tegen de 1,8 miljoen met zijn Pappenheimers. Tegenwoordig haalt hij het miljoen niet meer, zelfde met de zondagavondfictie van EEN. En het is een vicieuze cirkel: meer brol op tv, minder advertentie-inkomsten > nog meer brol op tv waardoor de Vlaamse tv nog slechter wordt dan ze ooit al was.