Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Veiligheidsdiensten op scherp voor assisenproces rond aanslag op Joods Museum

BinnenlandVoor het assisenproces rond de aanslag op het Joods Museum, dat op 10 januari van start gaat, zullen strenge veiligheidsmaatregelen genomen worden. Dat vernam het persbureau Belga van het federaal parket. Concreet gaat het om gelijkaardige maatregelen als degene die genomen werden voor het proces rond de schietpartij in de Driesstraat in Vorst. Voor dat proces werden meer dan 200 agenten ingezet en werd het justitiepaleis omgevormd tot een versterkte burcht. Zo een vaart zou het ditmaal weliswaar niet lopen.

3 reacties

  • Ronny Claes

    5 jaar geleden
    Zever... Beter wat meer geld in de bevolking steken
  • Steven Janssens

    5 jaar geleden
    Geef die arrogante lafaards direct levenslang zonder proces. De beelden alleen al zijn toch voldoende duidelijk. Het kleinste kind begrijpt dat daar niet veel woorden aan moeten vuil gemaakt worden.
  • Pieter DE CONINCK

    5 jaar geleden
    Wat een paniek zeg. NVA en Jambon hebben Molenbeek al grondig opgekuist. Kan toch niets meer gebeuren ? NVA kan het zich permitteren om neer te kijken op VB, nu vanuit hun oppositie en hun vrienden laten zwaar geradicaliseerde haat predikers zomaar vrij. Straks kerstmis. Leuke feestdagen. Moet dat proces nu vlug vlug. Bende van Nijvel duurt al 30 jaar. BDW en NVA totale afgang en onderwerping onder de Walen.