Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Carmen Pfaff niet te spreken over karige pensioen van Jean-Marie: “Zo dwíngen ze hem om verder te werken”

ShowbizzSinds kort weet Jean-Marie Pfaff (65) op welk pensioen hij vanaf 1 januari recht heeft. En bij dat bedrag hebben de gewezen topvoetballer en zijn echtgenote Carmen (62) hun bedenkingen. “We zullen voorzichtig moeten zijn”, zegt die laatste in Dag Allemaal, “en nadenken over sommige uitgaven.”

141 reacties

  • Hilde Weymeersch

    2 jaar geleden
    ze hebben altijd de grote jan uitgehangen. Rijkelijk geleefd. En werken. Ja noemt ge dat werken. En dan nog klagen. Zijt ge niet beschaamd.
  • Dirk De clercq

    4 jaar geleden
    Ik heb 43 jaar op zee gezeten en ze doen moeilijk over 55 dagen tekort. ik mag niet klagen . moet nog 1 jaar verder doen en dan maar hopen dat alles goed komt.
  • laura bostoen

    5 jaar geleden
    Misselijk wordt ik ervan. Carmen op de ziekenkas. En klagen over het pensioen van hare vent. Sorry er zijn heel veel mensen die het met minder moeten doen. En zelfs niet kunnen gaan eten! En gij gaat klagen da ge ma 2x kunt gaan eten per maand! Verwent zijde! Zijt blij me wat je hebt ipv te klagen!
  • Martin Meuris

    5 jaar geleden
    Wel een bedenking, in de jaren 80 was een miljoen Bf nog veel geld, nu is dat nog 25000€, ik wil maar zeggen als zij toen hun geld niet hebben belegd in woningen en het enkel verbrast hebben dan is dat hun schuld.
  • Paul Sohier

    5 jaar geleden
    Beste Carmen, er zijn duizenden Belgen die moeten rond komen met een pensioen van 1200 euro en daarvoor 45 jaar hebben gewerkt. JM heeft goed verdiend. En achteraf ook met al zijn pr werk