Minister Pieter De Crem
Volledig scherm
Minister Pieter De Crem © EPA

De Crem wil morgen aan tafel gaan met politievakbonden “om naar hun grieven te luisteren”

Minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) heeft de politievakbonden uitgenodigd voor een overleg morgen. Bij de politie heeft het gemeenschappelijk vakbondsfront vorige week een stakingsaanzegging ingediend voor 13 en 14 december. 

10 reacties

  • Eric Van den Bergh

    5 jaar geleden
    Bonden klagen altijd. Hebben ze nog niet genoeg voordelen?
  • hugo van daele

    5 jaar geleden
    luisteren zal hij doen maar met een half oor maar doen zal iets anders zijn.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Bij de overheid vragen de vakbonden en de minister heeft weinig problemen om dit toe te staan en dan is iedereen tevreden en de minister heeft geen staking wat hem in een goed daglicht stelt, maar zo werkt het helemaal niet in de privé sector omdat daar de werkgever de opslag moet geven natuurlijk. Daarom hebben ze in de privé sector ook zo een klein pensioen en de berekening is daar ook veel nadeliger. Discriminatie op zich Belgisch.
  • Danny Wauters

    5 jaar geleden
    Ik hoop dat de vakbonden hem dan aan zijn eigen woorden herinneren naar aanleiding van zijn uittredingsvergoeding. Halverwege het spel, gaat men toch de spelregels niet veranderen. Daarmee is alles gezegd punt.
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    pure schijnvertoning en slechte cinema van de cdev graaiers. De bevolking heeft dat soort goedkope volksverlakkerij door. We hebben dat de laatste jaren helaas veel te veel de revue zien passeren !!!