Vijf dagen na de aanslagen van 22 maart 2016 trokken hooligans van verschillende voetbalclubs naar de herdenkingsplek aan de Brusselse Beurs.  Het zorgde voor een zeer gespannen sfeer.  (archieffoto)
Volledig scherm
Vijf dagen na de aanslagen van 22 maart 2016 trokken hooligans van verschillende voetbalclubs naar de herdenkingsplek aan de Brusselse Beurs. Het zorgde voor een zeer gespannen sfeer. (archieffoto) © BELGA

Brusselse politie buigt zich over aanvraag ‘Mars tegen Marrakesh’ én tegenbetoging

De politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene heeft een officiële aanvraag ontvangen voor zowel de Mars tegen Marrakesh als voor een tegenbetoging. Dat maakt de politie bekend aan Belga. De aanvragen zijn nog niet goedgekeurd, maar worden nu grondig bestudeerd.

63 reacties

  • gina duribreux

    5 jaar geleden
    bevolking staat recht en onmiddellijk alles uit verband trekken maffia regel alles in dit land klaar als water
  • Jan Delafontaine

    5 jaar geleden
    Respect. Er moet iets gedaan worden tegen deze donkere toekomst dankzij onze politici.
  • Willy Masson

    5 jaar geleden
    Populistisch is zo een woord als progressief uitgevonden door een minderheid die zich elitair vind om hun gelijk te halen tegen een meerderheid. Totalitaire regimes zoals de communisten hebben ook jaren die techniek gebruikt.
  • Marco brilmans

    5 jaar geleden
    Ik hoop ten stelligste dat hier een massale opkomst voor is. En echt NIET voor het geweld maar het signaal. En ook NIET voor extreemrechts maar om duidelijk te stellen dat we ver aan het afdwalen zijn van een realistisch beleid. De maatregelen zoals een migratiecompact of werkloosheidsuitkering na 1 dag werken (goedgekeurd in europees parlement), zijn zaken die een land, cultuur en sociaal vangnet ten gronde richten.
  • Vic Smeets

    5 jaar geleden
    Wauw!!! Dat maakt die hele betoging nog geloofwaardiger...