EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

5 jaar geleden verdween ze, nu duikt ze plots op: wat is er gebeurd met Nelly Furtado? “Ik moést wel ontsnappen”

Celebrities“I’m back.” Het is met deze woorden dat Nelly Furtado (44) enkele dagen geleden uit het niets haar comeback aankondigde op Instagram. Voor de Canadese zangeres, wiens hit ‘I’m Like A Bird’ haar in 2000 naar de topposities in de hitlijsten katapulteerde, was het haar eerste verschijning in vijf jaar. Maar waar heeft de artieste, die eerder ook al alle berichten op haar sociale media-kanalen verwijderde, al die jaren gezeten? “Ik huilde me een weg door de eerste twee nummers. Daarna liep ik van het podium af.”

13 reacties

  • Robert Vanbellingen

    1 jaar geleden
    Het geld is op e en tadaaaaa
  • Henri Demeer

    1 jaar geleden
    kassa kassa en dan verdwijnen is de kunst .
  • Dennis Van Gossum

    5 jaar geleden
    Ze voelt haar eigen tenminste biedt te goed om nu na de stopzetting van haar carrière terug een gewoon job te doen. Dat zouden er niet veel doen, ze is een topwijf.
  • Philippe De Naeyer

    5 jaar geleden
    Hanne Claes, ik ken er veel, de meerderheid zelfs. Questie van levensstijl. Houden van een gezonde maaltijd en verzot op sport. Dat zijn geen aliens hoor, gewoon gezonde mensen met gezonde hobby’s.
  • Annelies Van Daele

    5 jaar geleden
    Supermadam! Ik zou hetzelfde doen. Ze zit voor de rest van haar leven op rozen door haar fantastische carrière. Vanaf nu enkel aandacht voor haar geliefden en zichzelf ...