Johan Van Overtveldt (N-VA) is sinds dit weekend niet langer minister van Financiën en valt nu zonder job.
Volledig scherm
Johan Van Overtveldt (N-VA) is sinds dit weekend niet langer minister van Financiën en valt nu zonder job. © BELGA

450.000 euro ontslagvergoeding voor Van Overtveldt? “Ik geef deel aan goede doel”

 Ex-minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) gaat een deel van de opzegvergoeding waar hij als ontslagnemend minister recht op heeft, afstaan aan een goed doel. 

142 reacties

  • Walter Nees

    5 jaar geleden
    Walter Nees Op die ontslagvergoedingen en bonussen zou men 90% moeten belasten en dat geld in de pensioenkas van de werknemers (privé) en een gedeelte in de zorgkas storten.
  • Désiré hmelers

    5 jaar geleden
    JOV heeft indertijd die job aangegrepen om zijn pensioen veilig te stellen. Als journalist was dat geen vetpot..Voor de rest ben ik blij dat die weg is en wens hem succes met he vinden van een nieuwe baan... Misschien wilt de Knack hem wel terug?? Hopelijk hebben we met Alexander een betere minister van financiën en worden idiote belastingen geschrapt. De citroen is inmiddels uitgeperst.
  • diane colman

    5 jaar geleden
    Als hij er echt op heeft dan is het zo MAAR wat ik niet begrijp is dat deze situaties van opzegvergoedingen toch al lang moeten bestaan en dat het moment is aangebroken om rechtvaardige uitkeringen te berekenen met duidelijke regels. De senaat opdoeken enz...
  • simonne goderie

    5 jaar geleden
    Armoede ten top en besparen dat de mensen er ziek van worden ,proficiat !
  • Eida Lam

    5 jaar geleden
    Hahahaha! Het zal wel. De enige manier dat ik dat geloof is dat als je het bankaftreksel toont waarin het bedrag en de datum staat.