Facebook/Becca Kinsey
Volledig scherm
© Facebook/Becca Kinsey

Hoe drie onbekende vrouwen wanhopige mama hebben geholpen tijdens vlucht, laat niemand onberoerd: “Engelen bestaan echt”

Becca Kinsey uit Dallas moest met haar twee kleuters een vlucht nemen en dat liep niet van een leien dakje. Haar kindjes waren moe en huilden. De jonge mama was een zenuwinzinking nabij. Maar dan sprongen drie barmhartige Samaritanen spontaan in de bres. Becca deelde haar hartverwarmende verhaal op Facebook - waar het meer dan 130.000 keer werd gedeeld - in de hoop dat het anderen kan inspireren om net zo behulpzaam te zijn.

18 reacties

  • Michel De Vreese

    5 jaar geleden
    Kweken in een overvolle wereld die totaal geen oplossing heeft voor het klimaatprobleem, gewoon om aan je dierlijke voortplantingsinstincten te voldoen : moet je vooral doen terwijl er genoeg ongewenste wezen rondlopen die je kunt adopteren. Egoisme ten top.
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    en waarom zou je niet helpen als het moet en kan, maar de ander moet je wel toelaten te helpen ! Op zo momenten ervaar je dat de wereld nog niet naar de kl...n is zoals we met z'n allen vaak al eens dachten ! Een volk dat vaak verdacht wordt van (vaak) heel oppervlakkig te zijn toont hoe het echt zou moeten(zijn).Moesten we wat meer voor elkaar over hebben wat een fantastische Kerst zou het dan zijn elke dag !
  • Ludovic De Beuckeleer

    5 jaar geleden
    een oprecht gebaar van die vrouwen , waarvoor dank om onze ogen te openen voor de node van andere.
  • Rayan El Arami

    5 jaar geleden
    That's the South! Uit ervaring weet ik dat men in het zuiden van de USA over het algemeen een pak hartelijker vriendelijker en hulpvaardiger is dan in het Noorden of hier. Niet dat het er perfect is want er heerst ook nog redelijk wat racisme en dat is er niet op gebeterd sinds Trump aan de macht is.
  • mike dobbels

    5 jaar geleden
    ik heb eens 10 uur naast een huilend> krijsend kind gezeten op een vliegtuig... ik wou ook wel helpen...