Premier Charles Michel.
Volledig scherm
Premier Charles Michel. © BELGA

Kamer wil regeerverklaring en vertrouwensstemming, premier Michel weigert voorlopig

Op vraag van de oppositie kwam premier Charles Michel vanmiddag naar de plenaire vergadering van de Kamer. Daar kregen parlementsleden de kans om hem vragen te stellen over de nieuwe samenstelling van de federale regering, nu N-VA er geen deel meer van uit maakt. 

101 reacties

  • Android Roots

    5 jaar geleden
    Marrakesh-regering vertegenwoordigt amper 1 op 3 personen? ok dan , nva vertegenwoordigt ook maar 1 op 3 vlamingen , en hun wil zou dan wet moeten zijn ?kampioenen in demagogie , ja
  • Jeppe Verheyden

    5 jaar geleden
    Belgie is geen democratie meer. De wil van enkelingen = wet. Organiseer eens een referendum.
  • raymond van der craen

    5 jaar geleden
    De N-VA is al vertrokken, nu de rest van die graaiers nog. Wat ik het belangrijkste vind is het economische luik. Vinden jullie het normaal dat wij ophet einde van de maand moeten krasselen om de eindjes aan mekaar te knopen, nogtans werken wij beiden in een onderbetaalde hamburgerjob en hebben twee kinderen die hoger onderwijs volgen. Zowel de omkosten voor het openbaar vervoer als de inschrijfkosten zijn gestegen en worden te duur voor ons!
  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    Wij willen wel Michel II direct weg en zo rap mogelijk verkiezingen voor o n z e mening, van de burger, over deze Marakesch-regering.
  • Maxime Horemans

    5 jaar geleden
    @Nancy doe aub eens uw ogen open! de bevolking staat helemaal niet achter michelleke de Vlaming is hem liever kwijt dan rijk. De vlamingen die voor nva hebben gekozen in 2014 zijn helaas een verloren stem geworden. ten 2de michelleke heeft zijn eigen regering verkocht aan links na dat ze nva eruit hebben gegooid .