EPA
Volledig scherm
© EPA

Franse regering roept na aanslag in Straatsburg gele hesjes op om “redelijk” te zijn en niet te manifesteren

De Franse regering heeft tot nader order "niet besloten om de manifestaties van de gele hesjes zaterdag te verbieden" na de dodelijke aanslag in Straatsburg. Maar ze roept de actievoerders wel op om "redelijk" te zijn en niet te betogen. 

12 reacties

  • An Vanden Bossche

    5 jaar geleden
    Met de globalisatie zijn inderdaad problemen. Digitalisering en monopolievorming, overregulering en belasting. Dat lonen en uitkeringen in Frankrijk te laag zijn is manifest onwaar. Als er één nuttige en verantwoorde taks is, is het wel die op de naft.
  • Kris Janssens

    5 jaar geleden
    De politie en het leger zouden zich beter aansluiten bij de beweging tegen de globalistische politiek. Uiteindelijk horen ook zij bij de groep van de hardwerkende middenklasse die uitgeperst wordt door de huidige besturen in Nederland, België, Duitsland, het VK en Frankrijk!
  • censor

    5 jaar geleden
    Redelijk te zijn, na jarenlange slavernij voor karig loon moeten die Fransen nu "redelijk " zijn...Macron is echt niet goed wijs, met een aalmoes de mensen wandelen sturen en zelf verder de zonnekoning uithangen, dat pakt niet meer...overal zijn de mensen dat beu, en als de woede ontvlamt is er geen houden meer aan, overal in Europa komt er revolte..hopelijk kuisen ze eens dat "europees' parlement, want de meesten van die exellenties loopt letterlijk naast zijn peperdure schoenen.
  • Pascha Van Rossem

    5 jaar geleden
    “Het is niet redelijk om nu te gaan manifesteren, want onze orde- en veiligheidsdiensten hebben de voorbije weken al een enorme inspanning geleverd ... Dit kun je onder de categorie "grappig" plaatsen ...
  • jurgen vulder

    5 jaar geleden
    Druk blijven zetten. Ze oogsten wat ze hebben gezaaid, nooit medelijden had met de gewone werkmensen.