EPA
Volledig scherm
© EPA

Team Sky valt mogelijk in Chinese handen: “Als de kans zich voordoet, gaan we het serieus bekijken”

WielrennenTeam Sky valt binnenkort mogelijk in Chinese handen. Tim Kay, CEO van Global Cycling Project, vertelt aan Cyclingnews dat hij interesse heeft om de Britse wielerploeg over te nemen.

5 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Het zou mij niet verbazen, daar zijn ook niet vies van een beetje gefoefel.Ik heb liefst dat ze volledig uit de wielersport blijven,het is enkel door hun geld en macht dat ze nog niet aan de schandpaal genageld zijn!.
  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Zou het te warm worden onder Sky zijn voeten dat ze er van tussenuit knijpen.
  • Erwin Lauwens

    5 jaar geleden
    Binnen 2 jaar Froom positief op ginseng.
  • Steven Moreels

    5 jaar geleden
    team "SPY"
  • serge vansteenkiste

    5 jaar geleden
    Alé nog meer gefoefel.
  1. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.
  2. “Hij salueerde als Sinterklaas. Dat vergeet ik nooit”: ‘Wuyts & Vlaeminck’ maakt eindbalans van het wielervoorjaar op

    “Hij salueerde als Sinter­klaas. Dat vergeet ik nooit”: ‘Wuyts & Vlaeminck’ maakt eindbalans van het wielervoor­jaar op

    Nu het voorjaar erop zit, blikt onze wielerpodcast ‘Wuyts & Vlaeminck’ terug op de voorbije weken en maanden. Met enkele evidente maar pertinente vragen, uitvoerig besproken door host Stijn Vlaeminck, HLN-analist Michel Wuyts en Sep Vanmarcke, Nathan Van Hooydonck, Greg Van Avermaet en Jan Bakelants. Mathieu van der Poel of Tadej Pogacar als renner van het voorjaar? Wat was hét moment uit de reeks Omloop tot Luik? En van wie of wat hadden ze meer verwacht? “Als je ziet hoe ze vroeger met furore uitblonken op die kasseien... Dan doet dit nu pijn aan de ogen.”