AFP
Volledig scherm
© AFP

Macron kwaad omdat Ford fabriek niet wil verkopen aan Belg

BuitenlandDe Franse president Emmanuel Macron vindt het "onaanvaardbaar" dat autobouwer Ford zijn fabriek van automatische versnellingsbakken in Blanquefort vlakbij Bordeaux gaat sluiten in plaats van in te gaan op een overnamebod van de Belgische ondernemer Guido Dumarey. In de fabriek werken 850 mensen.

13 reacties

  • daniel d'hulst

    5 jaar geleden
    Beste Lilly ik ben al 4 jaar dik tevreden van mijne Ford
  • Lilly Daems

    5 jaar geleden
    Wie rijd nu met een Ford ?? Dat is 30 terug in de tijd gaan en denken dat je een nieuwe auto hebt . Ford heeft afgedaan net zoals Opel . Oude rommel in nieuw kleedje .
  • Jean West

    5 jaar geleden
    Ieder doet toch met zijn bedrijf wat hij het beste vind.
  • Francis smet

    5 jaar geleden
    De invloed vanTrump, Ford doet het in zijn broek. Liever een fabriek sluiten en verlies nemen dan over te laten en nog een mooi bedrag voor krijgen. Schrik voor concurrentie, de VS is zichzelf aan het kapot maken.
  • cecil atherton

    5 jaar geleden
    Wil zeker niet op zere teentjes trappen maar deze beslissing van Ford is te begrijpen. Eerst een vooral is er de concurrentie van Punch. Ten tweede is Ford de wilde stakingen en als gevolg daarvan het gedwongen moeten sluiten van de genk site zeker niet vergeten. Bezint eer ge begint (te staken) blijkt ook hier weer een zeer waardevol gezegde.