Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jan Jambon: "Als Charles Michel steun wil van N-VA, dan zal hij onze marionet zijn”

"Als Charles Michel de steun wil van de N-VA, dan zal hij onze marionet zijn.” Dat zegt voormalig vicepremier Jan Jambon vandaag in de Franstalige kranten La Libre en La Dernière Heure. In De Afspraak had N-VA-voorzitter Bart De Wever gisterenavond ook al laten verstaan dat de premier "nu in alle openheid de marionet is van Bart De Wever". 

58 reacties

  • Guy Brynaert

    5 jaar geleden
    @Filip Vanlaeken: ik kan fout zijn, maar ik dacht dat de NVA ministers ontslag hadden gekregen...
  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Diane Bernaerts ze gaan in de rij komen staan om mee in de regering te mogen zetelen.Moest er nu een peiling komen CD&V en open vld ze zouden nogal gezichten trekken.De angst zit er dik in bij de trado partijen dat de regering deze of volgende week valt.Een duivelspact dat 80% van de Vlamingen niet willen er toch door rammen zal niet ongestraft blijven.Voor u is het waarschijnlijk iets geweldig tot je te weten komt hoeveel het maandelijks gaat kosten.
  • Mark Vrijdaghs

    5 jaar geleden
    Charles Michel is reeds van in het begin van de legislatuur de marionet van N-VA. BDW is de feitelijke premier van dit land en zo goed als iedereen danst naar zijn pijpen. Democratie is ver weg in dit landje.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Zo marcheert dat in de politiek : voor wat, hoort wat. De premier heeft ondoordacht gehandeld en moet nu met zijn verbrand achterwerk op de blaren postvatten.
  • Filip Vanlaeken

    5 jaar geleden
    Waarom hebben NVA ministers ontslag genomen ? Als ze dat niet hadden gedaan was Michel niet kunnen vertrekken : zijn staart intrekken of de regering laten vallen. Maar nee, ontslag nemen en nu wat theater gaan spelen en wat blaffen.