Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kristof Calvo verslikt zich in N-VA-uitspraken: "Je tegenstanders zo openlijk vernederen is geen politiek meer, maar oorlog bedrijven”

De uitspraken van enkele N-VA-kopstukken in de media doen ook Groen-Kamerlid Kristof Calvo met de wenkbrauwen fronsen. Op Twitter erkent Calvo dat politiek "geen stiel is voor blozende maagden". "Maar je tegenstanders per se zo openlijk willen vernederen en vernietigen is geen politiek meer, maar eerder oorlog bedrijven", aldus Calvo.

36 reacties

  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Liggen slapen Calvoo toen men een paar uur NVA De Roover schoffeerde als een bende kleine kinderen allen tegen een.Ge zou uw ziel verkopen om eens een ministerpostje in handen te kunnen krijgen.En nu verslikt hij zicht nooit van een weerbots gehoord.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Een brulkikker die goed zou passen in een programma van Chris en Co. Dan kunnen de mensen nog eens goed lachen.
  • Peter Dekeyzer

    5 jaar geleden
    Meneertje wisselmeerderheid heeft wel makkelijk praten. Er staat voor hem niets op het spel en moest hij zelf regeren zou hij wel minder piepen.
  • Guy Dupont

    5 jaar geleden
    Beste Calvo. Je hoeft je niet te verslikken...., NVA komt nu naarbuiten met ware gelaat dat ze altijd verborgen hebben. Leugens, politieke spelletjes voor eigen gewin is hun uitgangspunt. Je hoeft echt niet snugger te zijn om dit in te zien.
  • Dick DECOCK

    5 jaar geleden
    Calvo heeft toch wisselmeerderheid aangeboden en is dus eigenlijk medeplichtig aan de situatie waarin we nu zitten,bevolking en wensen van meerderheid van dit land zijn bijzaak zolang ze NVA maar hak kunnen zettten.