KV Kortrijk KVK
0
EINDE
0
Club Brugge CLU

VIDEO. Club baalt in Kortrijk: blauw-zwart kan opnieuw niet winnen in CL-week, goal van Dennis werd na rust afgekeurd na tussenkomst van de VAR

Belgisch voetbalBar slecht weer, geen goed voetbal en geen goals. KV Kortrijk - Club Brugge (0-0) was er eentje om snel te vergeten. Blauw-zwart kijkt aan tegen een 10 op 30 - allesbehalve cijfers voor een topclub.

9 reacties

  • Jos Van nuffelen

    5 jaar geleden
    Hopelijk krijgt Leko nu eindelijk de bons, 10 op 30 en geen uitzicht op beterschap. Diep beschaamd een Clubfan te zijn. Hoop dat Genk wint vandaag.
  • Weernietclub Amateurisme

    5 jaar geleden
    Iedereen zie toch dat Leko plus drie flaterende verdedigers eruit moeten? Liefst vandaag nog; anders wordt het moeilijk voor de top zes....
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    @Paul Vdb, beste collega, u vergist zich in Mitrovic. De jonge Kroatische international is na Mechele onze beste centrale verdediger. Groot talent, klassebak, grote toekomst. Heeft eens geblunderd, lange tijd geleden. Wie niet ? Mitrovic hoort altijd in de typeploeg te staan samen met Denswil en Mechele, in tegenstelling tot Poulain en natuurlijk de arme Decarli.
  • Pieter geens

    5 jaar geleden
    Terecht afgekeurd !
  • Luke Vincke

    5 jaar geleden
    Sinds het schandaal met de scheidsrechters aan het licht is gekomen, durven ze precies minder strafschoppen fluiten voor Brugge. En ze laten de blessuretijd niet meer duren tot de Boeren hebben gescoord. Raar he? Hoe zou dat komen? Iemand een antwoord?