Vicepremier Kris Peeters (CD&V)
Volledig scherm
Vicepremier Kris Peeters (CD&V) © Photo News

Peeters: “Geen schrik van verkiezingen, maar hoofd koel houden”

Vicepremier Kris Peeters (CD&V) vindt vervroegde verkiezingen op dit moment geen goed idee. “Ik heb geen schrik van vervroegde verkiezingen”, zegt hij in de studio van VTM NIEUWS. “Maar ik denk dat we het hoofd koel moeten houden.”

21 reacties

  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Minister Peeters van stilstand en achteruitgang minister no body minister van dwarsliggen minister niet wijs.De grootste prutser die er tussen loopt zijn beurstaks ging 100 miljoen op brengen,het heeft 100 miljoen GEKOST beunhaas.En nu staan bleiten dat vervroegde verkiezingen gaan geld kosten.Dat die verkiezingen een of twee maanden vroeger komen ze kosten evenveel boerke.
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    De man die nooit iets gerealiseerd heeft. Alleen mensen zonder werk gezet, veel leugens en valse beloftes heeft verkocht ,en absoluut niet te vertrouwen is.
  • Anne Callebaut

    5 jaar geleden
    Hij moet geen schrik meer hebben zijn broodje is al gebakken,gaat naar Europees Parlement gaan nietsnutten.
  • alois philipsen

    5 jaar geleden
    Als het toch enkele jaren zou duren vooraleer er een nieuwe regering zou zijn dan maakt vier maanden toch weinig verschil uit
  • Myrtle Marien

    5 jaar geleden
    Natuurlijk heeft Kris Peeters geen schrik van verkiezingen. Hij heeft al in Antwerpen geoefend en dat is zo positief voor hem afgelopen dat ze hem naar het Europese graai parlement gaan versassen. Zijn profitariaat is reeds gebakken, hij moet zich inderdaad geen zorgen meer maken.