“Onze enige wens is om mensen, die in onze schoenen staan, of moeten omgaan met dierbaren die iets gelijkaardigs doorstaan, te helpen”, vertelt Kim Van Oncen.
Volledig scherm
“Onze enige wens is om mensen, die in onze schoenen staan, of moeten omgaan met dierbaren die iets gelijkaardigs doorstaan, te helpen”, vertelt Kim Van Oncen. © Kim Van Oncen

Actrice openhartig over sterrenkindje Pippa: “Als plots zes mensen in je kamer staan, weet je dat het foute boel is”

In een openhartige Facebookpost vertelt model en actrice Kim Van Oncen over haar dochtertje Pippa, dat twee jaar geleden levenloos ter wereld kwam. Vanaf januari 2019 kunnen Kim en haar man, dankzij een nieuwe wet, eindelijk het doodgeboren meisje laten registreren als hun dochter. “Dankzij de registratie kan het eindelijk een draagbaar litteken worden”, zegt Kim.

10 reacties

  • Jean-Paul Haesen

    5 jaar geleden
    Ik heb soms een groot bakkes en ben niet de gevoeligste maar hiervan word ik héééél klein. Wat kan je dan eigenlijk als zinnige uitspraak geven om toch je medeleven te tonen? Zelf weet ik het niet maar ik heb voor deze moeder een grenzeloos respect en hoop dat naast haar "Pippa-sterretje" in de hemel ook een zon mag schijnen.
  • Esmiralda Leemans

    5 jaar geleden
    veel sterkte wij hebben ons dochtertje Lisa verloren op 6maanden zwangerschap zoals Pippa zit onze dochter altijd in ons hart
  • ivo jeurissen

    5 jaar geleden
    Sterkte, onze dochter haar kindje -Fenne- werd dood geboren op 25 weken. Voor ons is en blijft ze haar dochtertje...
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    Sterkte, prachtige en gemeende woorden die een immens (ouder)verdriet verwoorden !
  • Ferdinand Engelbeen

    5 jaar geleden
    Beste Kim, jouw zaak werd verkozen tot klantvriendelijkste winkel uit de buurt, dat is jouw werk en van alle medewerkers. Als je dan dit verhaal leest is het maar weer eens zo dat je nooit weet wat er aan verdriet in iemands leven speelt dat nooit naar buiten komt. Heel veel sterkte voor jullie verlies en laat haar erkenning een troost zijn.