Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Maggie De Block: “Vervroegde verkiezingen? Daar zal de man in de straat voor betalen”

N-VA deinst niet terug voor vervroegde verkiezingen. Maar minister Maggie De Block (Open Vld) waarschuwt: “Dan zet de partij de sociaal-economische hervormingen van de voorbije vier jaar op de schop. En wie betaalt dan de prijs? De man in de straat.” 

284 reacties

  • Bert carpentier Cafe te boelaer

    5 jaar geleden
    Vindt haar uitspraak niet erg slim over de kosten van de verkiezingen denk dat het kosten hetzelfde zijn dat ze vroeger plaats vinden dan in Mei waar een budget voor is . Wat weer maar eens aantoont dat ze proberen de mensen wat wijs te maken maar denk dat iedere normale persoon best begrijpt dat ze gewoon schrik heeft en beseft dat het haar laaste termijn erop zit en nog snel wat extra's in haar zakken te steken
  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Kijk nou, zelfs de consequenties en de verantwoordelijkheid nemen van jarenlange wanbeleid wordt op de burger afgeschoven. Schandalige opmerking van deze minister.
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    Dan zullen wij daar eens met veel plezier voor betalen !!! Dan weten we tenminstte waaraan ons belastingsgeld wordt besteed !!! We zijn toch al gewoon om beroofd te worden door het politici gegraai met hun uittredingsvergoedingen. Eéns raden wie daarvoor opdraait ??? Ook de man in de straat, of dacht ze dat al die vreemdelingen die ze naar hier haalt dat betalen ???!
  • Eric Van Aelst

    5 jaar geleden
    Misschien wordt de belg in het algemeen eindelijk een beetje slimmer. Telkens opnieuw is er gezucht en geklaag over de door de regering genomen beslissingen, en telkens opnieuw worden dezelfde "onnozelaars" herverkozen door diezelfde klagende en zagende "belgen". Wedden dat er na de verkiezingen opnieuw dezelfde profiteurs en graaiers aan de meet staan om hun zakken te vullen op onze kosten?
  • Lutgard Crombez

    5 jaar geleden
    En wie betaalt al die hoge overdreven uitstapvergoedingen van de ministers? Maggie probeert de mensen bang te maken maar die zijn het gewoon geworden om gepluimd te worden als een kieken... ten voordele van die onbeschaamde graaiers!