Niels Destadsbader in het Sportpaleis
Volledig scherm
Niels Destadsbader in het Sportpaleis © Joel Hoylaerts / Photonews

Niels Destadsbader moet enkel Ed Sheeran laten voorgaan in de MNM1000

MuziekNiels Destadsbader (30) is met zijn hit ‘Verover mij’ op de tweede plaats geëindigd in de MNM1000. Hij komt met dat nummer nieuw binnen. De West-Vlaming moet enkel Ed Sheeran met ‘Perfect’ laten voorgaan. 

2 reacties

  • Leo Cools

    5 jaar geleden
    Maar als ik door Europa reis dan hoor ik momenteel enkel Angèle op de radio en TV. Ze heeft dan ook tientallen miljoenen views op Spotify en youtube, Wordt zelfs gevolgd in de USA. Dat is ook de reden dat ze zeven nominaties heeft voor de MIA's, hetgeen toch niet evident is voor een verkiezing van Vlaamse prijzen. Enkel Stromae en Selah Seu deden het ook in het buitenland.
  • Paul Boutsen

    5 jaar geleden
    Hij is goed op weg bij bepaalde zenders een vaste plek te krijgen zoals Ben Crabbé, Bart Peeters, Koen Wauters, Nathalia,... maar welke meerwaarde hebben die tot in de eeuwigheid terugkerende etiketten? Ze blokkeren jong talent en worden weg gezapt bij het publiek dat iets meer nadenkt als hij of zij naar tv kijken.
  1. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.
  2. “Je had mij nodig, maar de drugs nog meer”: de zes grootste onthullingen uit het nieuwe album van Taylor Swift
    PREMIUM
    Muziek

    “Je had mij nodig, maar de drugs nog meer”: de zes grootste onthullin­gen uit het nieuwe album van Taylor Swift

    De intieme teksten uit het album ‘The Tortured Poets Department’, dat vrijdag op de wereld werd losgelaten, lijken wel recht uit het dagboek van Taylor Swift (34) te komen. Miljoenen Swifties namen de 31 gloednieuwe nummers grondig onder de loep én daar kwamen heel wat onthullingen uit. Van vlijmscherpe uithalen naar realityster Kim Kardashian (43) tot haar knipperlichtrelatie met Matty Healy (35): wij zetten de zes voornaamste ontdekkingen op een rijtje.