VIDEO. VTM-journaliste belaagd door betogers tijdens Mars tegen Marrakesh

Naar het einde van de toespraken aan het Schumanplein werd De ‘Mars tegen Marrakesh’ steeds grimmiger. VTM NIEUWS-journaliste Hannelore Simoens werd tijdens een interventie zelfs belaagd door de betogers. Die gooiden rookbommetjes en allerlei verwensingen naar de journaliste en haar cameraploeg.

69 reacties

  • theo Van den Bossche

    5 jaar geleden
    ze zoek de problemen zelf op en maar klagen maar ja wat wil nu van bleuke ze komt waarschijnlijk juist van de schoolbanken moet nog heel veel leren
  • Sophie Ronsse

    5 jaar geleden
    De mensen belachelijk maken terwijl ge er tussen gaat staan. Dom . Of vindt ze dat ze onaantastbaar is omdat ze voor een tv stationneke werkt ?
  • Marco brilmans

    5 jaar geleden
    Ik keur het geweld en onnozel gedoe, af. Echter heb ik van een aanwezige, vernomen dat men effectief tussen het volk is gaan staan om te provoceren. Bommetjes en vuurwerk doet men overal, dus moet je niet te midden van een massa gaan staan om dan 'sensatiebeelden' te maken. Dan kan je van elk beeld, een slagveld maken.
  • eric brack

    5 jaar geleden
    De media verlaagd zich tot op het niveau van frotteurisme. Kennen blijkbaar geen schaamte meer.
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    de media zijn de schoothondjes en hielenlikkers van de politiek en het grote geld. De media heeft inmiddels een heel smerige partijdige rol in alles wat ze in ons strot duwen en in alles wat ze ons onthouden. Dat wordt niet bepaald door de realiteit maar door de perceptie van politiek en macht die ons wil doen geloven wat zij willen dat wij geloven. Niets is nog wat het lijkt, en al zeker niet wat de media u onthoudt/wijsmaakt..Pure manipulatie en propaganda.