AFP
Volledig scherm
© AFP

VIDEO. Thibaut Courtois in La Liga steeds meer de redder van Real Madrid

La LigaMet een goed gevoel op het vliegtuig naar Abu Dhabi voor het WK voor clubs. In Engeland is de perceptie anders, maar Thibaut Courtois (26) is in La Liga steeds meer redder van Real Madrid. Zaterdag opnieuw resultaatbepalend tegen Vallecano.

4 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Keylor Navas had precies hetzelfde gedaan als Courtois. Real Madrid is niet in vorm de laatste tijd, dan kan je als keeper uitblinken. Maar om hem de "redder" te noemen, ik moet het nog zien.
  • Dirk Van Puymbroeck

    5 jaar geleden
    Hij staat in het doel om ballen te pakken,wel die tweede doelman is zeker niet slechter,enige tegenslag dat die heeft ,hij is een pak ouder en anders kon Courtois het bankje warm houden zeker weten.
  • Michael Vandamme

    5 jaar geleden
    In Engeland is hij vooral onpopulair geworden door zijn vertek bij Chelsea en de manier waarop. Toen Real 5 goals tegenkreeg stond het artikel in de krant ginder en hadden ze leedvermaak met Courtois, maar als hij punten pakt lees je er ginder niks van
  • David Lievens

    5 jaar geleden
    Dat wordt gewoon de nieuwe Casillas van Real. En Engeland... die mannen kunnen het gewoon niet verkroppen dat de Belgen hoge toppen scheren. Elk weekend zitten ze wel op 1 Belg zijn kap. Ze vragen zich nog altijd af hoe het kan dat ze van ons verloren. Vooral omdat ze zichzelf keer op keer te hoog inschatten. Let erop, vroeg of laat beginnen ze op Hazard en Debruyne te kappen.