© BELGAIMAGE

Man (48) krijgt elektroshocks bij straatroof

Een 48-jarige man is eind vorige week flink toegetakeld bij een straatroof op het pad aan het Broekbos in Kontich-Kazerne. Hij kreeg een elektroshock en

enkele klappen en werd van zijn portefeuille beroofd.

tdk

De feiten speelden zich afgelopen donderdag af. Het slachtoffer wandelde vlak bij het Broekbos, toen hij door een man werd aangesproken. Luttele ogenblikken later kreeg hij een elektrische shock toegediend, wellicht met een taser. De man kwam daarbij op de grond terecht en zou ook het bewustzijn verloren zijn.

Alles wijst erop dat de 48-jarige Kontichnaar ook enkele rake klappen kreeg, want op zijn hoofd liep hij verschillende verwondingen op. Een vijftal wonden was zo diep, dat ze in het ziekenhuis moesten worden gehecht. Daarnaast werd in de nek een brandwonde vastgesteld, wellicht afkomstig van de taser. Zijn portefeuille bleek bij de overval gestolen te zijn. Daarin zaten naast zijn geld documenten zoals zijn identiteitskaart.

Toen het slachtoffer opnieuw bij bewustzijn kwam, is hij naar huis gelopen om daar alarm te slaan. Na zijn verzorging in het ziekenhuis diende het slachtoffer klacht in bij de politie.

Of het om één of meerdere daders ging, is nog onduidelijk. Het Antwerpse parket is met een opsporingsonderzoek gestart.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER