Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Buitenechtelijke affaire breekt Jo met de Banjo zuur op: “Na elk afspraakje moest ik hem betalen, zo kon hij z’n vrouw wijsmaken dat hij was gaan werken”

ShowbizzBij de rechtbank van Leuven is een klacht ingediend tegen Jo De Clercq (71), beter bekend als Jo met de Banjo. Een bijna twintig jaar jongere vrouw eist duizenden euro’s van hem omdat hij haar geld heeft afgetroggeld om zijn minnares te kunnen zijn. “En ik ben niet de enige die hij dat heeft gelapt”, zegt de dame in kwestie in Dag allemaal. “Mijn advocaat noemt hem een oplichter. En een gigolo.”

26 reacties

  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Is die vrouw dom achterlijk of niet 100% in orde wie gaat nu een vent betalen als je zogezegd een relatie hebt zelf sex vind je meer dan genoeg gratis als vrouw!!!!
  • huib matthijssen

    5 jaar geleden
    Aan anonimiteit hebben we niks.
  • willy zachel

    5 jaar geleden
    Die vrouw is blijkbaar toch niet echt van de slimste soort ? Wie als vrouw betaald een man voor een etentje een gigolo ok dat is beroeps maar de vrouw laat uitschijnen de ze beide op elkaar verliefd waren en in dat geval klopt dat betalen helemaal niet ?
  • André Christiaens

    5 jaar geleden
    Als de boer met de koe naar de stier gaat, betaald de boer ook voor de stier zijn diensten, jo zijn diensten werden ook betaald. In natura of geld, de vrouw moet maar het gelach betalen.
  • Jan Marens

    5 jaar geleden
    Wat je vrij kiest te doen als 2 volwassenen in een relatie is geen probleem voor de rechtbank