ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Hoe sterk is zijn ploeg? Wordt dit niet te veel van het goede? Antwoorden op prangende vragen over de ‘MVDP’-challenge van Mathieu van der Poel

WielrennenMooi, mooi, mooi. Het klassieke voorjaar wordt straks nóg leuker. Want Mathieu van der Poel (23) komt eindelijk meedoen. De Nederlander start met ambitie: finales rijden in Gent-Wevelgem, de Ronde en de Amstel, en winnen in de Brabantse Pijl. “Ik wil geen pelotonvulling zijn.”

7 reacties

  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Zijn ploeg moet er zijn tot de laatste 50/70 km en dan is het toch hij die het zal waarmaken of niet, althans in top wedstrijden. Indien het niet lukt zal hij snel weg zijn naar een ploeg die top is op de weg.
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Ze zullen hem rap leren kennen op de weg, hij werd dit jaar al NK tegen al die sterke renners.Mathieu is een echte winnaar en heeft daar ook de kwaliteit en explosiviteit voor!.
  • SAM Bedfort

    5 jaar geleden
    Veel succes.
  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    Als je Nederlands kampioen op de weg bent,dat zegt genoeg, succes Mathieu .
  • eric maier

    5 jaar geleden
    met Corendon zal de ploeg de zwakste schakel zijn, tenzij Roodhoofdt zich vooral richt naar de behoeften van de kopman onder de koers zelf. Het zal een beetje kiezen worden tussen de ploegmakkers en M VDP zijn verzorging, doordat het team niet de structuur heeft van de andere wegteams, die met meer personeel, wagens enz de wedstrijd "begeleiden"..