Direct naar artikelinhoud
Warmste week

De Warmste Week van Music for Life op gang getrokken

Michèle Cuvelier, Otto-Jan Ham en Eva De Roo presenteren De Warmste Week van Studio Brussel.Beeld VRT

Op Studio Brussel is het startschot gegeven voor De Warmste Week van Music for Life. Die wordt dit jaar gespresenteerd door Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham vanuit Wachtebeke. Tot kerstavond zullen zij non-stop verzoekplaten draaien voor bijna 2.000 goede doelen.

Iedereen kan een actie voor een zelfgekozen goed doel registreren op dewarmsteweek.be. Dit jaar neemt een recordaantal van 1.986 vzw’s deel aan de goededoelactie.

Warmathons en livemuziek

Naast zes ‘warmathons’ in Genk, Leuven, Brussel, Antwerpen, Gent en Brugge is er een Ketnet Koekenbak, waaraan zoveel mogelijk klassen kunnen deelnemen.

Ook is er zoals elk jaar livemuziek vanop het domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Vandaag komen onder meer The Kooks naar Wachtebeke, de dagen erop volgen Bazart, Hooverphonic en Christine and the Queens. De tickets voor die optredens zijn echter uitverkocht.

De week eindigt met De Warmste Radio op 24 december, waarbij vier VRT-radiozenders een dag lang één gezamenlijk verzoekprogramma maken. Sofie Lemaire (Radio 1), Anja Daems (Radio 2) en Dorianne Aussems (MNM) zullen van 9 tot 18 uur de Studio Brussel-presentatoren vervoegen.