© *

"Natalia en haar vriend zijn uit elkaar"

Natalia was onlangs nog in Los Angeles en maakt zich nu klaar voor het nieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek', maar met haar relatie zou het minder goed gaan. Volgens het blad TV Familie zijn de zangeres en haar vriend Alexander Jackson niet langer een koppel.

red

Begin dit jaar leek alles nog koek en ei tussen het koppel: Natalia en Alex poseerden samen voor de camera's op de rode loper van de MIA's. "Het gaat heel goed tussen ons. Ik ben echt heel gelukkig met Alex", zei Natalia toen. Ze verschenen regelmatig samen in het openbaar en de zangeres praatte in interviews voorzichtig over kinderen.

Volgens TV Familie is de relatie ondertussen op de klippen gelopen. Het blad leidt dat af uit het feit dat Natalia en Alex al lang niet meer samen gezien werden. Een medewerker van het VTM-programma 'The Voice' zou het zelfs zeker weten: "Ze is opnieuw alleen. En niet sinds vorige maand of zo, maar al van voor de zomer". Het jasje met opschrift 'me, myself and I' dat Natalia droeg toen ze naar Los Angeles vertrok, zou volgens het blad ook een hint zijn.

Natalia en haar manager wilden liever geen commentaar geven op de geruchten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer