Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

‘Voeg hier en daar een takje toe’ en nog 5 manieren om je gasten te imponeren (zelfs als je niet kunt koken)

Niet zo’n keukenprinses? Dan helpen wij je deze eindejaarsperiode graag uit de nood met enkele handige serveertips waarmee je gegarandeerd scoort bij je gasten!

4 reacties

  • Sjonny Martero

    5 jaar geleden
    Echte flauwekul. Als het niet lekker is mag je het leggen waar je wilt. Het zal niet lekkerder worden. Versieren is een meerwaarde voor iets dat lekker is. Niet omgekeerd.
  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    Gewoon Jupiler met frieten en zuur vlees en al mijn gasten zijn geïmponeerd.
  • Wilfried Claeys

    5 jaar geleden
    Mag ik jullie er op wijzen dat borden in melamine, erg slecht zijn voor de gezondheid. Dit is een giftige soort plastiek.
  • Emi Hergersberg

    5 jaar geleden
    jammer dat velen het koken verleerd hebben ... en dan maar faken om toch indruk te maken.