LG’s nieuwe tv in bijna opgerolde staat.
Volledig scherm
LG’s nieuwe tv in bijna opgerolde staat. © LG

‘Oprolbare tv in 2019 op de markt’

LG brengt volgend jaar een oprolbare televisie op de markt. Het merk maakte de komst van de LG OLED oprolbare televisie al eerder bekend, maar nu is duidelijk dat deze vanaf 2019 te koop zal zijn.

5 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Hun beamer is nog straffer. Dan verdwijnt het scherm gewoon als je die uitzet.
  • Mark Deckers

    5 jaar geleden
    Tja, wat heb je aan een scherm dat in het plafond verdwijnt, of in de muur, of in een meubel. Maar toch zijn er mensen die er véél geld voor betalen om een 50+ inch scherm elektrisch in de vloer of plafond te laten verdwijnen om het strakke design niet te storen. En waarom zou je op elk oppervlak in je woning iets moeten zetten, omdat het toevallig de bovenkant van een kast is ?
  • Geert Vaelen

    5 jaar geleden
    En wat heb je aan een scherm dat in je meubel verdwijnt? Dan heb je een kale meubelplaat om tegenaan te kijken, want je kan nog steeds niks in de plaats zetten. Er zullen wel ergens voordelen zijn, maar ik vind het niks.
  • Mark Deckers

    5 jaar geleden
    @Geert Vaelen: je hebt niet erg veel verbeelding zo te zien: je zou de behuizing in het plafond of in een meubel kunnen inbouwen zodat het scherm verdwijnt wanneer het opgerold is. En mobiele toepassingen (of camping e.d.) zou ik ook al kunnen bedenken. Of als verplaatsbaar reclamepaneel of menu in een winkel of restaurant. De toepassingen zijn legio.
  • Geert Vaelen

    5 jaar geleden
    Dat scherm rolt verticaal uit en heeft dus ruimte nodig. Waarom dan geen standaard scherm daar zetten dat vast staat? Je kan er toch niks anders in die plaats zetten of hangen anders krijg je je tv niet opengerold. Totaal nutteloos als je het mij vraagt.