Raoul Hedebouw en Meryame Kitir.
Volledig scherm
Raoul Hedebouw en Meryame Kitir. © Photo News

Oppositie bikkelhard voor Michel: "Hallucinant dat we geen antwoord krijgen op een simpele vraag. Charles, c'est fini”

PolitiekSp.a wil dat premier Charles Michel vandaag een regeerverklaring voorlegt en het vertrouwen vraagt aan het parlement. Dat herhaalde fractieleidster Meryame Kitir. “Het is hallucinant dat we geen antwoord krijgen op een eenvoudige vraag van het parlement aan een premier wiens regering veranderd is. Wat is uw plan?” Groen legt de premier in een motie van aanbeveling dan weer vier voorwaarden op voor samenwerking.

33 reacties

  • Christine Raes

    5 jaar geleden
    De NVA zit om een of andere manier met de handen vastgebonden. Ze kiest niet meer voor de burger, maar voor de bedrijven en andere rijke vriendjes. Van alles wat ze belooft hebben is er niets, maar dan ook niets van in huis gekomen. In de jaren dertig was er ook een nationalist die zijn bevolking de dood ingestuurd heeft, en wij zitten als burger ook al in deze begin fase. We hebben ze de kans gegeven, maar nu moeten we ingrijpen, of we zijn eraan voor de moeite.
  • Cliff Verhaegen

    5 jaar geleden
    Verkiezingen zou nu wel op zijn plaats zijn, laat het volk spreken of durven ze niet soms, de schrik zit er goed in bij veel partijen daar twijfel ik niet aan!
  • Roland Q

    5 jaar geleden
    Blijft toch boeiend dat een verdrag "dat niets verandert" en "niet bindend is" toch zooooooooooo belangrijk is dat het kost wat kost getekend moet worden, ook al valt de regering erdoor...je zou bijna denken dat het allemaal niet zo vrijblijvend is
  • Marc Devuldere

    5 jaar geleden
    Als ge de volgende generaties wilt opzadelen met torenhoge schulden dan moet ge links stemmen.
  • censor

    5 jaar geleden
    Hedebouw heeft wel "retoriek" mooi uitgebouwde zinnen, pauzes om iets te laten bezinken, wel zo iemand zou best bij het VB gedijen......of NVA...