Jean-Luc Bodson.
Volledig scherm
Jean-Luc Bodson. © Photo News

België ondertekent vandaag in New York VN-migratiepact ondanks val regering

De val van de regering-Michel verandert niets aan het feit dat België vandaag zijn handtekening onder het VN-Migratiepact in New York zal zetten. Dat bevestigt de Belgische VN-ambassadeur Jean-Luc Bodson vandaag tegenover verschillende media.

193 reacties

  • Roy Verelst

    5 jaar geleden
    De titel van dit artikel is compleet verkeerd. Het Migratiepact wordt niet ondertekend. Er werd over gestemd in de Algemene Vergadering van de VN. Dit soort foute berichtgeving is nefast voor het publieke debat.
  • Nico VanLandschoot

    5 jaar geleden
    Ferdinand,dat jij fier bent wil niet zeggen dat je het bij het juiste eind hebt. Het merendeel van d Vlamingen denkt er anders over.Daarbij, een Vlaming die zijn volk en tradities wil beschermen bruinhemd noemen klinkt wel erg racistisch en discriminerend.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Een echte schande dat u ons, echte Vlamingen, bruinhemden durft te noemen MIJNHEER FERDINAND MUG . Alleen spijtig dat ge die woorden niet rechtstreeks in mijn gezicht kunt zeggen !!!
  • LIA BERNAERTS

    5 jaar geleden
    Ferdinand tis ni om de dingen dat mijn voorouders gedaan hebben dat ik er mij moet bij neerleggen dat ik geen Vlaming meer mag zijn en mijn geloof moet verloochenen.toen is toen,nu is nu
  • Willy Gorissen

    5 jaar geleden
    Ferdinand ik treed je volledig bij. Meer nog het zou een totale schande zijn als we niet hadden getekend. Belgie zou daarmee in het lijstje van schurkenstaten zoals VS Hongarije en Oostenrijk terechtkomen. In zo’n land wil ik niet leven