Meyrem Almaci  (Groen)
Volledig scherm
Meyrem Almaci (Groen) © BELGA

Weinig animo voor vervroegde verkiezingen: “Drie verkiezingen op acht maanden is van het goede te veel”

Terwijl koning Filip vandaag zijn politieke consultaties start, zijn de meeste partijvoorzitters geen voorstander van vervroegde verkiezingen. Die zouden niets oplossen, omdat er sowieso eind mei opnieuw een stembusslag geprogrammeerd staat.

33 reacties

  • censor

    5 jaar geleden
    Natuurlijk wil ze geen verkiezingen, groen gaat weer vanaf 0 moeten beginnen....
  • Franc saas

    5 jaar geleden
    Liever zou ik niet meer gaan stemmen, het heeft totaal geen zin ...politici doen toch wat ze willen.Ik zou voorstellen dat partijen sport zouden doen ,lopen,zwemmen,voetbal en spelletjes zoals schaken,kaarten en de 2 beste partijen mogen een regering vormen .
  • gaspard van de ketele

    5 jaar geleden
    Misschien het moment om stemrecht in te voeren waar voor gestreden is. (zie foto's in archied amsab) Weg met de stemplicht
  • Jurgen Vermaut

    5 jaar geleden
    Heb er persoonlijk geen enkel probleem mee om te gaan stemmen. De politiek heeft echter angst en hoopt dat we alles binnen vijf maanden vergeten zijn.
  • Willy Gorissen

    5 jaar geleden
    we hebben nu eenmaal teveel regeringen. Ik stel voor Vlaams parlement opdoeken. Enorme besparing en gedaan met versnipperde bevoegdheden. Was dwaas vanaf den beginne. En als dat niet lukt dan maar direct het land splitsen. Dsn wordt het ook terug wat spannender op wk hockey volgend jaar