Moederschap zoals het is: actrice Rachel McAdams poseert met haar borstpompjes

De Amerikaanse actrice Rachel McAdams (40) is in april mama geworden van haar eerste kindje, zes maanden later poseerde ze voor het blad Girls Girls Girls Magazine. Tijdens de fotoshoot kolfde ‘The Notebook’-ster haar moedermelk af en dat leverde een prachtig kiekje op, die de fotografe nu pas deelt met de wereld.

vwh

Rachel McAdams droeg voor de gelegenheid een designeroutfit van Versace en juwelen van Bulgari, maar tijdens de shoot moest ze moedermelk afkolven voor haar zoontje. Fotografe Claire Rothstein van het blad legde het moment vast en deelt nu het sterke beeld.

“Er zijn miljoenen redenen waarom ik deze foto wilde posten. Uiteraard omdat Rachel McAdams er prachtig uitziet en geweldig was om mee samen te werken. Maar weet ook dat deze shoot plaatsvond, een half jaar na haar bevalling. Tussen het werken was ze moedermelk aan het afkolven en borstvoeding aan het geven”, staat er te lezen. (Lees verder onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Borstvoeding is de normaalste zaak van de wereld, zoals ademhalen. Ik kan me niet voorstellen waarom dit soms wordt afgekeurd of waarom men er bang voor is. Ik wil deze foto naar voren brengen. Als het beeld de perceptie van slechts één persoon kan veranderen, zou het al helemaal fantastisch zijn.” De foto van de ster is op tien uur tijd al vijfduizend keer geliket.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer