Man vermoordt zijn vrouw en begraaft haar met wel heel vreemde attributen

Het lichaam van Valerie Tieman werd op 20 september teruggevonden in Fairfield, begraven nabij de woning van haar schoonouders. Een kogel in het hoofd en de nek werden de Amerikaanse fataal, waarna ze begraven werd door haar moordenaar: haar man Luc Tieman. Nu blijkt dat die zijn vrouw drie vreemde attributen meegaf.

vtvn

Tieman wikkelde zijn vrouw na de moord in een deken en begroef haar in een ondiep graf in een bos naast het huis waar het koppel samenwoonde met zijn ouders. Uit het net vrijgegeven autopsieverslag blijkt dat de man echter ook een zak chips, een flesje parfum en een spijtbriefje in het graf heeft gestoken. De reden hiervoor is voorlopig onbekend want het proces tegen Tieman wordt nog voorbereid.

Uit het toxicologische verslag blijkt ook dat Valerie Tieman buprenorphine en tramadol in haar bloed had. Het eerste medicijn wordt gebruikt bij mensen die afwillen van onder andere heroïne. Het tweede zorgt voor een vermindering van hevige pijn. Luc Tieman beweerde in zijn eerste verklaring dat zijn vrouw vermist was na een bezoekje aan Wal-Mart, om deze daarna in te trekken en te stellen dat ze een overdosis heroïne had genomen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer