N-VA postte een cartoon op sociale media van een 'gecrashte' premier Michel op de "afrit Di Rupo".
Volledig scherm
N-VA postte een cartoon op sociale media van een 'gecrashte' premier Michel op de "afrit Di Rupo". © BELGA

VN-migratiepact met zeer grote meerderheid goedgekeurd - N-VA pakt uit met cartoon: “Na de linkse bocht der bochten is het duidelijker dan ooit”

De val van de regering-Michel II bleek dus toch onvermijdelijk. Premier Charles Michel is gisteravond door de koning in audiëntie ontvangen om het ontslag van zijn regering aan te bieden. De koning houdt het ontslag in beraad en begon deze voormiddag met consultaties. CdH, Open Vld, N-VA en PS kwamen al aan de beurt, morgen volgen de andere partijen. Intussen is het doorschuiven van de zwartepiet begonnen, de meeste partijen willen alvast geen vervroegde verkiezingen. N-VA is wel voorstander en pakte uit met een opvallende cartoon. Het omstreden VN-migratiepact is intussen met een grote meerderheid in New York goedgekeurd.

362 reacties

  • Davidson Min

    5 jaar geleden
    gaat De Wever dan het loon inhouden van zijn slapende en kaartende medewerkers en hem zelf in de kamer dat mag blijkbaar
  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Marc Bayens, wie in dat puur bedrog durft meestappen is enorm kort van geheugen. NVA heeft 2 jaar meegewerkt. Pas toen enkele europeze landen en dan ook vooral het VB zich van dit pact afzette, panikeerde de NVA en draaiede zoals gewoonlijk zijne nkazak.
  • Robert Van Garderen

    5 jaar geleden
    Snapt er niemand dat op procent van de landen juist die landen zij;waaruit mensen vertrekken! En waar gaan die heen? Juist ja. Stelletje blinde mussen.
  • Maurice Keukelaers

    5 jaar geleden
    Deze overweldige meerderheid is natuurlijk puur boerenbedrog. Voor 80% van de landen is het thema immers van geen belang. Niemand is geïnteresseerd om naar die landen te emigreren. Een ranking naar Bruto Nationaal Product en/of budget voor Sociale Zekerheid zal totaal andere statistieken opleveren. Of gaat men de USA en Australië over dezelfde kam scheren als landen met een BNP onder de 1 miljard dollar ?
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Geert Verschelde, NVA heeft een veel belangrijker doel bereikt. Namelijk de duidelijk dat indien het later misloopt met de immigratie in ons land, de partij NIET heeft meegewerkt aan dat pact. En dus géén verantwoordelijkheid draagt.