Joke Van de Velde neemt een bad vol chocomelk

Ex-Miss België Joke Van de Velde houdt zoveel van chocolademelk dat ze haar bad ermee vulde en zich liet onderdompelen in de heerlijke zoetigheid.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Joke Van de Velde doet al eens graag gek en dus kroop ze vandaag in een bad vol met chocolademelk. Dat levert uiteraard een geestig zicht op, en tegelijkertijd geeft ze haar Instagramvolgers een aantal flessen Chocovit cadeau. Het enige wat ze moeten doen, is haar een bericht sturen en voor ze het weten, kunnen ze ook baden in vloeibare chocolade.

Gezonde portie eigenliefde

Joke is overigens nog steeds vrijgezel, en daar voelt ze zich goed bij. Onlangs gaf de 38-jarige schone uit Gent nog een woordje uitleg over haar ‘eeuwige vrijgezel'-status. “Ik ben nu eindelijk gelukkig met iemand. Met iemand van wie ik 100% hou na veel ups en downs: mezelf. We moeten allemaal een gezonde portie eigenliefde hebben. Ik ben nu op een moment in m'n leven dat ik kan zeggen: ik ben oprecht gelukkig met mezelf, mijn familie, mijn vrienden, mijn job, mijn hobby's. En wat de liefde betreft: wat morgen brengt, weet niemand”, klonk het.