EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Wat krijgen Michel en co nog geregeld in lopende zaken? En wat betekent dat voor u?

Nu de regering in lopende zaken gaat, komen een reeks belangrijke dossiers op de helling. Andere dossiers lagen al in de gracht. Maar Michel wil die lopende zaken zo ambitieus mogelijk invullen, zonder gaten te slaan in onze staatskas. Wat ligt er nog op de plank? En wat is de kans dat het er nog komt? En wat betekent dat voor u?

30 reacties

  • Voze Trut

    5 jaar geleden
    Ik ben al blij dat het geen vervroegde verkiezingen zijn dat zou ons al veel gekost hebben en we zouden ook veel verliezen, nu gaan alle afspraken zo goed als door. Wat goed is voor onze portemonnee, koopkracht en stabiliteit.
  • Jean-Pierre Roobaert

    5 jaar geleden
    Moeten die dan nog betaald worden met hun dikke wedde, privé-chauffeur, eten, drinken ... allemaal gratis OF vallen die ook terug op stempelgeld ...
  • Johan Meulenbergs

    5 jaar geleden
    Wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze regering in lopende zaken en Michel I .. ze gingen letter en figuurlijk toen ook al lopen van moeilijke dossiers. Al goed dat ze hun pree blijven trekken .. wat kan men eraan doen??
  • Patrick De pauw

    5 jaar geleden
    Er is geen regering meer maar toch blijven zij die dikke wedde ontvangen?dat probleem wordt niet aangepakt maar de belangrijkste problemen voor de gewone mens kan niet meer?is dat normaal?
  • NOEL CLAES

    5 jaar geleden
    Ze hebben 4 jaar aan lopende zaken gedaan, het sociale is stuk, het economische is zelfs onvindbaar.