Toneelvereniging Sint-Martinus speelt komische thriller

De Herkse toneelvereniging Sint-Martinus staat op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november in gemeenschapscentrum De Markthallen op de planken met de voorstelling ‘Acht vrouwen’. Voor dit stuk kan je kaarten per mail en telefonisch bestellen of op de speciale verkoopdagen, waarvan vandaag, woensdag 19 oktober de eerste is. Straks tussen 18 en 20 uur kan in de toegangshal van gemeenschapscentrum De Markthallen (Markt 2) in Herk-de-Stad terecht.

Luc Weyens

‘Acht vrouwen’ is een komische thriller van Robert Thomas in een vertaling van Paul Rodenko en in een regie van Chris Mathijs. Een landhuis, ergens op het platteland in Frankrijk. Het is de dag voor Kerstmis. Buiten ligt de sneeuw een meter hoog. Dit vredevolle tafereel wordt plotseling verstoord. Acht vrouwen zitten in de villa opgesloten. Naarmate de avond vordert, komen de familiegeheimen en de ware aard van ieder naar boven. Eén voor één vallen de maskers af. De acht actrices zijn Julia Engelen, Nathalie Daems, Anke Ballet, Gerda Derwael, Lieve Weyens, Ingrid Aerts, Eline Vantilt en Leen Berden.

Opvoeringen op 25, 26 en 27 november om 20 uur, op 27 november ook om 14.30 uur.

Kaarten bestellen op nummer 0473/81.56.58 of toneelgroepsintmartinus@hotmail.com. De toneelvereniging houdt ook verkoopdagen. Dat is vandaag, woensdag 19 oktober, van 18 tot 20 uur, op zaterdag 22 oktober van 13 tot 15 uur, woensdag 26 oktober ook van 18 tot 20 uur en zaterdag 29 oktober van 9 tot 12 uur. Je kan op die momenten terecht in de toegangshal van gemeenschapscentrum De Markthallen (Markt 2) in Herk-de-Stad.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer