Michèle Cuvelier
Volledig scherm
Michèle Cuvelier © Nicolas Bogaert

Volgens onze lezers wint Michèle Cuvelier vanavond ‘De Slimste Mens ter Wereld’

TVVanavond wordt de finale van ‘De Slimste Mens’ uitgezonden en volgens onze lezers maakt radiostem Michèle Cuvelier (26) het meeste kans om die te winnen. In onze poll haalde de presentatrice van Studio Brussel 47% van de stemmen.

29 reacties

  • SAM Bedfort

    5 jaar geleden
    Ben benieuwd wat de mensen nu gaan zeggen, die beweerden dat Michèle moest winnen, dat het opgezet spel is. Moet pijn doen om het tegendeel nu te ervaren en te merken dat ze echt wel zoveel parate kennis heeft. Het toont vooral jullie zielige geoordeel en vooringenomenheid.
  • D. Vandegoede

    5 jaar geleden
    Die het best is voorbereid. Ik verdenk Cuvelier ervan de TV geschiedenis uit te pluizen om te zien waar er 5 vragen te vinden zijn, en dan dag en nacht zitten te blokken om die onder de knie te krijgen. Of hoe ga je anders die paus zijn echte naam weten?? Maar als het zo is, dan mag ze van mij ook dubbel en dik winnen. En als het echt waar haar parate kennis is, dan mag ze elk jaar meedoen en ons verbazen.
  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    Peter is de sympatiekste en nederig, van mij mag hij zeker winnen.
  • Toon Schouteden

    5 jaar geleden
    Jammer dat er achter de schermen gesjoemeld wordt. De winnaar is al bij aflevering 1 bekend: het is gewoon platvloers entertainment met geprogrammeerde grappen en kandidaten die soms bijna het antwoord geven terwijl de vraag nog gesteld moet worden.
  • Romain Thyssens

    5 jaar geleden
    Als Peter Van de Veire de finale mag spelen, zal hij hem winnen...